Zoomkurs för Windows 10


Det är jättesynd att vi inte kan ha våra fysiska möten längre som för många betyder väldigt mycket då pandemin fortsätter men då kan vi vända oss till den digitala världen.
För att hjälp er som använder datorer med Windows 10, bärbar eller stationär så har vi skapat denna gratis självstudiekurs i Zoom för möte och videokonferens som vi i SeniorNet Södermalm använder i våra dataträffar, kurser och Zoom-möten som hålls varje vecka om IT-relaterade problem.
För att kunna vara med på Zoom-möten behöver du ha programmet installerat och veta hur man gör under själva mötet. Det får du lära dig på den här kursen, som avslutas med ett verkligt möte med Zoom där du kan träna.
Som du kanske förstår så behöver du ha en dator som har en webbkamera och en mikrofon, och det har de flesta laptop-datorer redan när man köper dem. Du kan också använda hörlurar med mikrofon om du har det.
Om du har en stationär dator behöver du komplettera med en webbkamera, som oftast har inbyggd mikrofon och du kan även behöva högtalare men du kan också använda hörlurar med mikrofon om du har det.
Du måste förstås ha Internet, gärna ett stabilt och bra bredband och det har vi här i Blomsterfonden. Det kan även vara bra att ha en skrivare att skriva ut instruktionerna på papper med.

Det kursen kommer att ta upp är följande punkter:
(Klickbara länkar)

Väl mött till denna kurs för att utvecklas inom den digitala mötes världen.

Vänliga hälsningar: Stefan Löfquist   Webmaster