”Så gör du för att använda paketboxen”.


Nu är våra PostNord paketbox på plats och fungerar och du kan hämta dina paket när det passar dig – dygnet runt. Paketboxen står utanför butiken som ni kanske sett.

Här kommer en beskrivning på hur du gör för att hämta paket i boxen.

 Till att börja med så väljer du paketbox som leveransalternativ i e-handelsföretagets check-out och får sedan avisering precis som vanligt. Alltså precis som vanligt men du väljer leverans till Paketbox Annebodavägen 31.

När du nu bestämt att du ska ha ditt paket till Paketbox Annebodavägen 31 och det har kommit fram så får du en avisering, precis som du får för att hämta ut hos ombud.

Vad krävs då för att hämta ut mitt paket i en Paketbox undra du?

För att låsa upp paketboxen och hämta ditt paket använder du senaste versionen av PostNord App. För att komma åt den till Iphone så ”Hämtar du den i App Store” och om du använder Android så ”Hämtar du den i Google Play”. Du kommer även att behöva skapa ett konto hos PostNord och du behöver även ha mobilt BankID i din telefon.

Hur gör jag när jag står framför Paketboxen och vill öppna den?

Du behöver alltså ha PostNord Appen, kunna legitimerar dig med Mobilt BankID och har mobilens Blåtand, Bluetooth, påslagen. Du får tydliga instruktioner i appen om hur du öppnar paketboxen. Det finns också instruktioner vid våra paketboxar.

Ytterligare information om Paketboxar:

  1. Paketet ligger kvar i sju dagar innan det skickas tillbaka till avsändaren.
  2. Du kan även returnera paket i PostNord paketbox. Du behöver en retursedel från PostNord på paketet och du behöver boka en plats i paketboxen med hjälp av PostNord App.
  3. Om du inte hittar PostNords Paketbox hos e-handlaren så titta under något av alternativen PostNord ombud eller MyPack Collect. Ibland kan paketboxen vara klurig att hitta i kassan hos e-handlaren
  4. I PostNord-appen kan du spåra ditt paket hela vägen från e-handlaren till paketboxen. Du kan också skriva in paketets försändelse-ID i PostNord App.

Om du vill ladda ner denna sidan som ett Word dokument ”Klicka Här”

Den här länken tar dig till sidan med all information som du behöver:

PostNords paketboxar – allt du behöver veta